خواص انگور و تاثیرات اعجاب انگیز آن بر روی سلامتی

 

هزاران سال است که انگور کشت می شود و مورد استفاده بسیاری از تمدن های باستانی به دلیل استفاده از آنها در شراب سازی مورد احترام است.

 

انواع زیادی از انگورها از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد و صورتی وجود دارد. آنها در خوشه ها رشد می کنند و در انواع بذر و بذر قرار می گیرند.

 

انگور در اقلیم معتدل در سراسر جهان از جمله اروپای جنوبی ، آفریقا ، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی پرورش می یابد. بیشتر انگورها که در ایالات متحده رشد می کنند از کالیفرنیا هستند.

 

انگور به دلیل داشتن مواد مغذی زیاد و آنتی اکسیدان زیاد ، فواید سلامتی زیادی دارد.

 

در اینجا چند مزیت برتر سلامتی خوردن انگور آورده شده است.

 

1. بسته بندی شده با مواد مغذی ، به ویژه ویتامین های C و K

انگور در چندین ماده مغذی مهم سرشار است.

 

یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است (1):

 

  • کالری: 104
  • کربوهیدرات: 27.3 گرم
  • پروتئین: 1.1 گرم
  • چربی: 0.2 گرم
  • فیبر: 1.4 گرم
  • ویتامین C: 27٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)
  • ویتامین K: 28٪ از RDI
  • تیامین: 7٪ از RDI
  • ریبوفلاوین: 6٪ از RDI
  • ویتامین B6: 6٪ از RDI
  • پتاسیم: 8٪ از RDI
  • مس: 10٪ از RDI
  • منگنز: 5٪ از RDI

یک فنجان (151 گرم) انگور بیش از یک چهارم از RDI را برای ویتامین K ، ویتامین محلول در چربی که برای ه شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است فراهم می کند (2).

 

آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C ، یک ماده مغذی مهم و آنتی اکسیدان قدرتمند برای سلامتی بافت همبند هستند (3).


وبلاگ سپندار انگور ,ویتامین ,مغذی ,سلامتی ,مواد ,مواد مغذی ,آنتی اکسیدان ,ماده مغذی ,اعجاب انگیز ,تاثیرات اعجاب ,تاثیرات اعجاب انگیز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیا برا خرید کانفیگ شاپ | مرجع فروش کانفیگ های سی اس مقاله فلزیاب vanoggcjkj9 diary دشت ارغوان علمی ،آموزشی ،خوندنی،تفریحی شرکت نگین سرما تبریزگردی